Meer informatie over buro244

buro244 is een kleine partij in Genemuiden (kop van Overijssel), opgericht door Jan Mateboer. Zijn focus ligt op woningfotografie, projectfotografie, interieurs en bedrijfsfotografie in het algemeen. Hij werkt door het hele land en daarbuiten.

Zijn passie en kracht

Jan Mateboer houdt van beeld. Het licht dat valt in een gebouw, een ruimte. Dat fascineert hem. Dat ziet hij als een uitdaging. Om daar de unieke kenmerken van vast te leggen. Daar gaat hij voor.

Als kleine partij houdt Jan van korte lijnen. Hij bespreekt graag uw individuele wensen en gaat voor een langdurige relatie.

Met meer dan 15 jaar ervaring in fotografie en ontwerp werkt Jan voor verschillende opdrachtgevers waaronder makelaars, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en bedrijven in de detailhandel en industrie.

 

Flexibel en betrouwbaar
creatief en functioneel

De focuspunten

Fotografie is de hoofdtaak van buro244. Daar richten ze zich op. Maar ook kan buro244 ondersteuning bieden voor uw presentatie online. Denk aan uw website of bedrijfspresentatie. buro244 kan uw aanwezigheid op Google verder vergroten door middel van een aantrekkelijke bedrijfspagina.

Meer van buro244?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, advies of voorstel. Jan Mateboer spreekt u graag.