Fotografie van woningen

Een woning presenteren begint met aantrekkelijk fotomateriaal. De foto's zijn de eerste ervaring die potentiële kopers met uw woning hebben. En dan wilt u natuurlijk punten scoren. De foto's moeten de smaakmakers zijn, de opwarmertjes. En daar gaan we voor!

buro244 in Genemuiden maakt van uw woning een aantrekkelijke fotoserie. Flexibel, korte lijnen en we gaan voor een betrouwbare relatie.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie.

Sfeer van het huis

Elk huis heeft z'n sfeer en unieke kenmerken. De bouw, de uitstraling en de ligging spelen allemaal mee. Voor ons is elke woning een uitdaging. Een uitdaging om die details uit te lichten die de woning maken tot een huis en uiteindelijk tot een thuis.

Voordat we beginnen met fotograferen maken we een rondje met u door de woning. U kent uw woning natuurlijk als geen ander en kunt ons de details en de unieke kenmerken aangeven die belangrijk zijn.

Een volledig beeld van uw woning

Standaard worden de gebruikelijke ruimten van een woning meegenomen in de fotoserie. De buitenkant van de woning, de tuin, de hal, de woonkamer, de keuken en de slaapkamers. Uiteraard worden extra ruimten van waarde ook meegenomen.

Daar eindigen we echter niet. We gaan op zoek naar de details. Die bepaalde hoek van de tuin, de openslaande tuindeuren naar het terras, dat authentieke raam in de muur. Van die details smullen wij en willen we graag uitlichten.

Hoogtefotografie

Hoewel we met beide benen op de grond staan doen we weleens uit de hoogte. Met hoogtefotografie tillen we uw woning naar een hoger niveau (figuurlijk dan natuurlijk). Met onze speciale apparatuur maken we op grote hoogte prachtige overzichtsfoto’s van uw woning.

360 graden fotografie

Wilt u helemaal uw potentiële koper imponeren dan kunt u kiezen voor een 360 graden panorama. Hiermee kan uw bezoeker online letterlijk rondkijken in uw woning en door de diverse ruimten ‘lopen’. Wij zijn gespecialiseerd in 360 graden panorama's en maken deze geheel in eigen beheer.

Naast dat deze panorama's voor Funda geschikt zijn kunnen ze ook op een eigen website of op onze website draaien. De 360 graden panorama's werken uitstekend op mobiele apparaten.

Wij werken graag voor makelaars

Bent u makelaar en bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele partij? Dan zitten wij graag een keer bij u aan tafel. Samen spreken we uw specifieke wensen door en leveren we foto's op maat.

Virtual Reality

Als kers op de taart werken onze 360 panorama’s ook standaard met een VR bril. Laat uw potentiële koper ook letterlijk rondkijken in uw woning! Dit geeft een ruimtelijk gevoel in 3D!

Onze diensten

Fotoserie
Een scherpe en heldere fotoserie van de woning buiten en binnen. En we gaan op zoek naar de unieke details.
Hoogtefotografie
We maken foto's op hoogte waardoor de woning mooi naar voren komt.
360 graden panorama's
Een virtuele tour door de woning. Met mobiele ondersteuning en in Virtual Reality.
Videotour
Een strakke presentatie middels een video door de woning.
Video slideshow
Een afwisselende diashow van de woning. Overzichtelijk in een video.
Mini website
Een eigen mini-website met een presentatie van de woning. Indien gewenst met een eigen domeinnaam.