360 graden panorama’s

Imponeer uw online bezoeker met een virtuele tour door uw bedrijf, showroom, winkel, park of restaurant. Uw bezoeker kan door de diverse ruimten ‘lopen’ en zo een uitstekende impressie krijgen.

In eigen beheer

Wij maken de 360 panorama’s in eigen beheer en maken hoogwaardige en scherpe beelden. De 360 panorama’s maken we geschikt voor online gebruik. Hierdoor zijn ze prima op uw eigen website te integreren.

De panorama’s zijn te voorzien van plattegronden, muziek en begeleidende teksten. Doordat wij zelf de 360 panorama’s van A tot Z samenstellen is maatwerk geen probleem. Zo kunnen wij deze voorzien van uw eigen logo en kleurstelling.

Mobiele weergave

De 360 graden panorama’s werken uitstekend op mobiele apparaten zoals Android of iOS apparaten (iPhone en iPad). Zo kunt u snel en makkelijk bij uw klanten uw ruimten presenteren in 360 graden.

Virtual Reality

Maak de ervaring helemaal compleet door uw ruimte in virtual reality te presenteren. Met een VR bril zoals de Google Cardboard of de Samsung Gear VR krijgen de ruimten diepte en geven een intense ervaring in 3D! Onze 360 graden panorama’s zijn standaard in Virtual Reality te bekijken.